Älg jakt 

Jag kan erbjuda älg jakt i olika former!

  • Prova på jakt, prova på att vara med i ett jaktlag för en dag/helg som passkytt. Här har du som aldrig provat på älgjakt chansen att vara med på älgjakt i ett riktigt jaktlag. Vi samlas tidigt på morgonen innan dagens första ljus kommit fram. Jaktledaren berättar om dagens förutsättningar och området vi kommer att jaga på, därefter blir man tilldelat ett pass som man ska sitta på under jaktdagen, ibland byter man område under dagen och då blir man tilldelad ett nytt pass. En spännande jaktform, mitt i allt står de en stor älg framför dig som har färdats ljudlöst fram genom skogen. Med hjälp av kommunikationsradio håller man kontakten mellan varandra i jaktlaget.  Inget kött ingår, detta är en upplevelse jakt!


  • Gå med en hundförare för en dag/helg. Här har du en aktiv jaktform, jakt med lös hund. Samma som på prova på jakt, vi samlas på morgonen och går igenom dagen. Men istället för ett pass så går man tillsammans med hundföraren genom området. Hunden söker älg och försöker få fast älgen till fast ståndskall, de är nu de blir riktigt spännande, att smyga sig fram på en älg och försöka komma till skott! Inget kött ingår, detta är en upplevelse jakt!


  • Locka på stora älgtjurar på privat mark. Här är de mest exklusiva jakten och absolut störst chans till att få komma till skott! Vi är helt ensamma på området, bara du och guiden! Vi smyger ut mitt i vildmarken innan dagens första ljus kommit fram och lockar på stora tjurar som ibland kommer med hög fart rakt emot oss! Bra chans på trofétjur! Vi jagar några timmar på morgonen, åker tillbaka till stugan för att vila mitt på dagen för att sedan smyga ut i skogen igen på eftermiddagen! Efter eftermiddagsjakten kommer vi tillbaka till en färdig middag som består av viltkött med tillbehör, efter middagen tar vi oss en avkopplande bastu! I detta paket ingår hjärta, tunga och trofé från älgen!

Dessa upplevelser går att boka som all inklusive!


  • Troféälgar
Älg jakt